shandiz

CALITATEA PRODUSELOR

Garantia calitatii produselor noastre o reprezinta faptul ca suntem importatori directi din tari orientale cu bogata cultura precum India, China, Tailanda, Vietnam, Iran, Nepal sau Japonia si cu un numar mare de culturi precum budism, hindusism, taoism, shintoism, sikshism sau zoroatrianism, produsele noastre iti aduc lumea estului la tine in casa.

PIESE DE MOBILIER: Mobilierul nostru exotic sau antichizat este adus din China sau India. Fiecare piesa din acest mobilier pastreaza liniile si trasaturile specifice zonei unde a fost creat si poate fi considerat o opera de arta.

CORPURI DE ILUMINAT: Corpurile noastre de iluminat vin in diferite forme si culori in functie de zona lor de provenienta;. de la vestitele ceramice chinezesti la impunatorul fier forjat indian sau mult mai usorul bambus japonez.

OBIECTE DECORATIVE: Showroom-ul nostru va propune obiecte decorative din cele mai diversificate: casete si dulapioare, ceasuri de masa sau de perete,  ceramica, lumanari si accesorii sau sculpturi si obiecte decorative.

TEXTILE DIN LANA SI MATASE: Special pentru dumneavoastra cele mai fine textile le-am adus din indepartatul orient. Carpete persane si indiene, perne chinezesti sau indiene si tesaturi din lana si matase.

COVOARE PERSANE: Ati auzit de ele pretutindeni sunt unul din lucrurile de pret ale culturii si civilizatiei de mii de ani a fostului Imperiu Persan, actualul Iran, traditionale dar totusi elegante, covoarele noastre te lasa fara suflare.